Sakit punggung (sciatic nerve pain)

Salam, sy 22weeks baru, tp 2 hari ni sy sakit bhgian punggung belah kanan, esok ade tca kat kk, nk inform dr esok la, tp sy x tahan sgt, nk pusing bdn time tido sakit, nk bangun sakit, solat pun atas kerusi nk bangun dri sujud tu ya Allah, nk menangis. Stkt ni sy makan pcm, dan sy tungku air panas kat punggung tu baru hilang skjp. Lps tu dtg balik sakit. Anyone ade tips lain x utk kurangkan rasa sakit ni?

Sakit punggung (sciatic nerve pain)
4 Balas

saya pun sama sakit bahagian tu.. tapi dia datang masa saya baring kat tempat keras.. kadang kadang.. pandai juga datang masa berjalan..

Mmg rasa bila kita berjalan.. Kurang kan berjalan.. Kena byk rest dan baring baru hilang sikit rasa tu kt bhgian punggung.. Sy punya la..

Sy pun mengalami benda yang sama. No choice. Terpaksa menahan 😒

saya pun sama..dr duduk ke bdiri pun terasa jg