Sape kt cni due 14/8..?

Mcm sy skrg kaki bengkak.. n time tdo nk pusing kiri kanan tu dh makin slow sb sakit celah kang2.. tp sakit time nk pusing tdo and lepas bgn dr dduk jela..

14 Balas

Sy due 13/8 skrg Pon sakit celah kang2 jgk nk tido Pon kne sandar kt sofa jelh selesa klu tido mengiring kt tilam Pon sakit...rsau plk sbb Sy de v+gbs...semoga kita semua dipermudahkn bersalin yea aminnn...

Saya due 10/8 skrg ni tido sambil duduk menyandar. Kalau baring rasa nafas tak lepas. Tidur duduk je bru boleh lena . Sakit tulang pinggul bila nak alih kiri kanan. Skrg pon perut kerap mengeras.

12mo ago

Moge dipermudhkan sis bersalin nt ye..

due 10.8.sy mkn ubt calcium dktr bg.alhamdulillah tda sakit celah mna stkt ni.tp trpksa bersalin 38w.doakn sy ya ibu².semoga urusan bersalin kita semua di permudahkan,Aamiin..

11mo ago

ya sis..GDM,drh tinggi dan low hb juga

saya 10/8 skrg dh 36minggu 1 hari. perut kdg asyik mengeras je. tpi normal la tu InshaAllah kita sama2 dipermudahkn segala urusan bersalin nanti Aamiinn 🤲

Sama..14/8 gak. time tido mmg nak pusing2 tu berat sikit. Sebab nk selesakan diri. Alhamdulillah stakat ni ok lg. Cuma sakit blakang klu duduk xsandar n diri lama sgt

Saya due 19/8, symptoms sama, kaki bengkak and sakit celah peha time nak pusing kiri kanan… berat naik mendadak..

12mo ago

Take care sis moge dipermudahkan sis bersalin nanti ye

saya 18/8 .. tang sakit tu memang sakit yakmat 🥴🥴 tapi doc cakap normal sebab baby makin besar ..

12mo ago

Aah sis normal je.. moge sakit kte ni digantindgn mudahnye bersalin 😊

Due kite same 🙌..sy pon alami bende yg sama..moga kite sme² kuat , moga sume urusan kite dipermudah..

Saya 15/8 due..tapi da macam keluar lendir sikit..risau gak..berjaga2 je ni..perut pun asik keras je..

12mo ago

Saye 8/8 twin. Ad keluar lendir n kaki dah start bengkak

Saya 15/8 so far belum rasa lagi sakit kat celah kangkang, mungkin sebab baru 35 week kot.

12mo ago

Moge dipermudhkn urusan sis nanti 😊