sakit ekor tulang punggung

Hi mommies...sy nk tanya...mommies ada pengalaman sakit ekor tulang punggung time prgnant x?masuk 31 weeks ni sy dah start sakit ekor tulang punggung,xboleh duduk lama2 atau diri lama2..mommies blh share tips mcm mna nk kurangkan rasa sakit ni x?

26 Balas

Sakit kan bila kena..klu baring mengiring tu rasa mcm xsakit sgt...tp klu duduk,ya Allah sakitnya..nak2 lg time tunggu giliran utk check up kt klinik..azab la bila da duduk lpas tu nak bangun tu🤦🏻‍♀️