sakit ekor tulang punggung

Hi mommies...sy nk tanya...mommies ada pengalaman sakit ekor tulang punggung time prgnant x?masuk 31 weeks ni sy dah start sakit ekor tulang punggung,xboleh duduk lama2 atau diri lama2..mommies blh share tips mcm mna nk kurangkan rasa sakit ni x?

26 Balas

sy..tengah alami sekarang..huu..x tau nk urut mcmmane dah..malam td siap dgn pakej bby mengeras lg...😅

Sama. Dr first trimester dah tarik dah urat tu..smpai la skng.. tahan je, kadang suruh husband urutkan.. 😌

4y ago

Sama laaa. Dari awal lg dh rasa. Adudu 😭

Sma lh ngn sy...xley dok lme n xley bedri lme...skit len mcm...huhu..skrg 31week

Saya since 5m dah rasa skit tulang ekor kt punggung. Dapat tahan sakit je la.

Sama la, sy pon tgh alami, lg2 kerja retail byk berdiri n bergerak...

ye saya juga, kasut main peranan juga, pakai kasut yg lembut dan selesa.

same lah ,nak tidor pun susah dah . saya sapu minyak anugerah je

Ermmmm...sya br 12w pun duduk lm dah rasa sakit😅😅😅😅

saya 17week, tengah alaminya sekarang, sakit 😓

Yea saya pun sama.. 31weeks sakit tualng punggung...