SAKIT TULANG PUNGGUNG (TULANG EKOR)

Assalamualaikum...tumpang tanya ibu-ii semua... Sapa masa pregnant masuk trimester ke-3 yang pernah mengalami sakit tulang punggung bahagian sebelah je? Nak duduk pun x selesa,nak bangun pun sakit,nak jalan pun sakit... Saya sampai menangis bila sakit tu datang... ?? #34w4d

5 Balas

Saya dari awal pregnant dah rasa. Kalau dah duduk tu nak bangun pun ada step supaya tak sakit. Tapi memang akan jerit la sebab macam menarik belakang tulang punggung ni. Dr cakap normal rahim mengembang.

4y ago

Kann sakitt sgtt.. Masa trimester pertama pon dah kena dah. Hilang.. Ingatkan xkena dahh. Skli trimester 3 niehh kena balikk ap boleh bt aihh 😭😅

adui. saya 3rd pregnancy ni..masuk 3 bln da skt mcm tu. belah kiri. nak pakai seluar..sebelah lg kena duduk sbb bila angkat kaki dia x bole tampung badan. uish...lambat lg nk due ni. adehh..

saya kena bermula trimester 2 sehingga ke 3. semalam cucuk dexa tambah sikit sakit kat punggung yang ada sakit. hihihi.

nak tnya la kandungan 8week minum susu farm fresh coklat boleh sbb tkt kene kencing manis

Sama kita sis..kandungan sy pun dah 32 week..rasa mcm ni la..sakit btl. 😣