first pregnant

Hye mommies semua..nk tanya..normal ke pregnant baru 10 weeks tp kerap sakit dekat punggung especially dkt tulang ekor pinggang tu???..???

8 Balas

normal sis.... esok nak dekat akhir due lagi tambah sakit....mcm nak tercabut...nak kalih tido pon mcm kena tarik2 bahagian ekor tulang pngong tu

3y ago

Sy 37w..ya rabbana mmg sakit sgt2.. Jln pun da x betul.. Setiap pergerakan mmg sakit sis..

Sy pun tgh mngalami prkara yg sama.. pinggang blkang sakit smpai rsa ke punggul.. dgn perut tk slesa.. 😅

Saya pun selalu rasa macam tuh masa first trimester. Alhamdulillah masuk second trimester dah okay

Tak pasti normal ke tak. Tp saya pun selalu sakit bhgian situ 😅

Saya masuk trimester kedua baru ad rasa sakit macamtuu.

sy dri 6minggu dh rasa sakit tulang ekor..on n off..

3y ago

kita sama sis. sy 7mggu dh start sakit tulang ekor. susa nak tido.

Saya start 8 weeks dah rasa sakit , 🥺

saya pun sama 10 week😁