sakit ekor tulang punggung

Hi mommies...sy nk tanya...mommies ada pengalaman sakit ekor tulang punggung time prgnant x?masuk 31 weeks ni sy dah start sakit ekor tulang punggung,xboleh duduk lama2 atau diri lama2..mommies blh share tips mcm mna nk kurangkan rasa sakit ni x?

26 Balas

Sama sis.. saya start 29weeks dah rsa sakit, dokter ckap sbb kpala baby dah kat bawah. Now 33 weeks masa tidur nak mengiring ke kiri dan kanan, subhanallah.. hanya masing2 kita lah yg tau betapa sakit nya.. huhuu🥺 jdi saya cuba usap2 dgn minyak kepala dara. Tak berani nak guna minyak angin, tkot baby trasa panas.