1st pregnancy

hi mommies..sy dh 10weeks pregnant..tp terlalu risau psal keputihan..sbb kdg2 keputihan kaler kuning..normal ke?

1 Balas

Hi mommy. Kena check dgn doctor nnt ya, takut ada jangkitan gbs. Keputihan tak berbahaya pada ibu, tp boleh membahayakan bayi ms bersalin nnt. Kalau ada GBS, doc akan bg antibiotik ms bersalin, dan baby kena warded 3-5 hari. Bkn sbb baby sakit, tp sbb kena monitor kalau kena jangkitan.

5y ago

thanks mommy..lg 2 mnggu doctor sruh pegi scan..nk tgok pekembangan bayi