keputihan

hy sis, sy pregnant 8w dh tu kluar keputihan dh seminggu, tpi knpa keputihan tu kaler hijau muda ya 🫣 tapi xgatal n xberbau dan dia kluar sikit ja.. ni normal ke apa salah mkn pape 😬 sorry sbb first pregnant takut pula 😥

6 Balas

Dr je tau yang tu normal atau tak sebab kalau dah bertukar warna kena amik sample untuk check. Ada yang cuma candida, ada jugak yang gbs. Apa apa pun kena rujuk dr semula ya

kurangkan makanan beryis 😁 saya kalau makan roti ke donut ke mesti keputihan banyak. bila stop makan beryis keputihan tu jadi sikit je😃

Keputihan selain dari warna putih kene rujuk doktor sis, nanti bagtau doktor ye. Moga tiada apa2 la 🤲🏻

pergi klinik ja sis kalau warna hijau takut terkena kulat sis

sis keputihan masih ada ke?

Rujuk doktor.