luahkan masalah

Hi mommies,sy baru 20hari pntang.. selalu mndi ttup pntu blk ,buka pntu tndas sikit je sbb nk tgk2 kn bby.. aritu abg ipar sy dtg rmh dgn mntua.. selalu xprnh msk blk kmi.. ttba kmarin msa sy mndi bby nangis abg ipar sy trus serbu pintu blk pg tgk tp dia biarkn bby nangis dia tgk sy mndi celah2 pintu tndas.. lps dr tu trus dia brani msk2 blk kmi.. smlm smpai lewat mlm dr jm 12 hingga 4pg dia dpn pntu blk je tgk bby sda tdr or blm.. sy pelik jg mulanya..tp fikir positif mungkin dia mw tgk bby maybe.. lps tu time sy dodoikn bby smbil tgk drama korea d hp kpla hadap meja smbik dduk d kerusi.. berani2 dia pg blakang sy, first pg kcau2 bby.. sy positif la ttba dia pg cium leher sy..sy trus teriak,mntua da tdr d ruang tamu,asben o/station.. cpt2 sy lari pg tepi katil,nk kluar dia dkt pintu.. nsb baik bby xtdr dia mcm fhm je mama dia xselamat..takutnya Allah je Tau,lps tu sy kluar konon2 nk buat air sbb lapar sambil hdupkn lmpu ruang tamu dan bising2 supaya mntua sy bgn.. mntua sy bgn cpt2 sy tnggalkn air mnum msk blk kunci pintu.. smpai ni xkluar2.. tnggu asben...sy ada bgtw asben, tp nk bgtw mntua risau plk nt dia ckp sy buat cerita.. smoga sy dan baby sntiasa dlm lindungan Allah ..amin

43 Balas

Sy hrp semoga sis & anak sntiasa dilindungi & djauhkan dri pkara yg tak sptutnya

Report polis Jew sis.. kalau cakap Jew takut org xpercaya plk..

ishh.. jgn sorok dgn husband.. gangguan seksual

Ya Allah..bahaya sis..semoga Allah lindungi sis and baby..

5y ago

Aminn.. thnks sis

Report je balai..tapi rakam dulu lah utk bahan bukti.

5y ago

Adoi..kalau dia ulang lagi..terus call polis peronda tu..

semoga cpt2 la husband awk balik. hati2 ye..

Yaa ampun sis.. Tak boleh biarkan tu sis..

Kenapa tak beasing rumah lebih selesa.

Hati hati ya sis...better kunci pintu

hati-hati sis. moga dilindungi sid.