jus mamariam

Hi mommiess, ada yg try jus mamariamx? Consume jus tu okx?

22 Balas

sye tengah ikhtiar mengandung dgn jus mamariam... bru sebotol... try jus ni sbb sebulan dh x period... check upt -ve... nk normalkn period balik... setakat ni sye kuat kentut... sedawa... membuang pn lawas.... best.. smoga hormon sye normal balik... husband sruh tggu hujung bulan check lg... die nk sgt anak... kadang2 sye sedih jgk.... die harap sgt sye mengandung... doakn kami ya

2y ago

Salam sis.. nanti kalau da kesan (+ve) pregnant.. bgtahu balik dekat sini ya.. heheh.. sy pon tgh ikhtiar hamil .. moga kita sama2 dikurniakan zuriat.. aamiin 🤲🏻