jus mamariam

hi mommies, nak tanya ada yang pernah try jus mamariam tak? is it okay untuk consume pada 1st trimester?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

Incase takboleh telan ubat , atau alahan teruk . Boleh consume jus tu . Tapi saya sarankan tukar ubat kalau takboleh makan , then minum susu , banyakkan makan buah naga , jambu batu yg ada vitamin . Dalam buku pink ada bahagian belakang tak silap saya . Amal benda tu pun dah cukup . Setakat 8 bulan lebih ni , ubat kk bagi & susu dan buah saja saya amalkan , even ada alahan teruk . Hb pun okay , air kencing pun okay .

Baca lagi

x perlu pon. x kira la trimester 1st ke 2nd ke 3rd ke. mkn ja ape yg doc bgi.

4mo ago

baik terima kasih ☺️