jus mamariam

Hi mommiess, ada yg try jus mamariamx? Consume jus tu okx?

22 Balas

Sedap. Alhamdulillah sekarang dah nak mask botol ketiga. Keputihan pun makin kurang

Sorry nak tanye kalau minum jus ni gula kan naik ke.? Takut nnt kena kencing manis

2y ago

Untuk pengetahuan, jus ni boleh diminum untuk orang GDM. Antara kebaikan Mamariam ialah menstabilkan gula dalam darah ✨

sgt2 ok..bantu naikkn hb.. bdn lebih btenaga.. kurangkn alahan..recommended.

Sye dh try, mmg bgs, hb pn ok je.. Wlpn kjp mkn kjp x, sbb lupe😂

3y ago

minum dia cmane .. kita ada minum susu dgn vitamin. kne jarakan bpe jm ye

Saya juga consume.. Alhmdulilah kurang alah..

Alhmdulillh.. Ok.. smbelittt pn dh ok

Sy tgh consume. Rasa mcm ok jgk.

Sy minum .. Alhamdulillah ok .

depends pada org juge

Jus itu untuk ape?