Jus Mamariam

Saya nak try consume Jus Mamariam tapi macam mana dgn Acid Folic? Boleh makan juga ke?

4 Balas

For me better amalkan makanan sunnah yang pure ☺️ I makan kurma, minum Calla Milk sebab susu lain i tak boleh telan. Malam before tidur makan zincofer (folic acid). Banyakkan makan buah yang tinggi vitamin. InshaAllah kesihatan you & kandungan sihat.

Jangan berani ambik supplement lain di luar saranan Dr. xda yang dpt menjamin. testimony orang tu, mungkin itu bagus utk badan dia.. utk badan kita, kita xtau. jgn ambik resiko.

sy pernah terbaca dia amalkan jus mamari*m then lekat kencing manis. nurse pun selalu pesan jgn ambk supplement sbb kebanyakan mmg tinggi gula.

mkn folic acid cukup. xperlu yg pelik2 tu. dh la x diiktiraf. berani ek nk mkn? x risau ke pape jd kt ank dlm perut tu?

8mo ago

btul claim snng beranak. kawan saya smpai emergency czer