jus mamariam

Hi mommiess, ada yg try jus mamariamx? Consume jus tu okx?

22 Balas

sye tengah ikhtiar mengandung dgn jus mamariam... bru sebotol... try jus ni sbb sebulan dh x period... check upt -ve... nk normalkn period balik... setakat ni sye kuat kentut... sedawa... membuang pn lawas.... best.. smoga hormon sye normal balik... husband sruh tggu hujung bulan check lg... die nk sgt anak... kadang2 sye sedih jgk.... die harap sgt sye mengandung... doakn kami ya

2y ago

Salam sis.. nanti kalau da kesan (+ve) pregnant.. bgtahu balik dekat sini ya.. heheh.. sy pon tgh ikhtiar hamil .. moga kita sama2 dikurniakan zuriat.. aamiin 🤲🏻

saya baru 2 minggu cuba. alahan xde. ok je untuk kuat kan rahim pada awal kehamilanm sebab dia ada delima.. rajin pulak nk kupas delima sbjik2.. so minum ni baguslah bg yg rahim xkuat..niat baik2 je

Okey sis..tok kurangkan alahan & hb pun maintain je..tunggu harini ni, org kata senang bersalin nanti..sy dah consume botol ke-6 dah sekarang..😊

1y ago

sy 16week alahan teruk boleh minum ke sis?

Sy pon nk cube juga,yelah 1st bby,msti nk yg tbaik,Alhamdulillah ngok komen sis yg dh cube tu,sy pon rse nk cube juga,

sori nk tmpang tnya..klu minum jus mamariam ni kna jarak msa jgk ke nk minum susu..tkut bcampur plak nnt 😅😅

Sy amalkn.. Alhmdulillah hb xpnh low.. Owg bgtau jus mamriam baik tuk ibu n ank.. Hb cntik, nt nk bsalin pn sng..

saya dulu consume 2 botol tp takde effect apa pon sis, so saya stop. Mungkin lain org, lain hasil

2y ago

Ye kita sama sis, saya dah beli smpai 6 botol tapi hb apa smua tak naik mcm tak ok dgn saya. Tulah ada tepikir maybe badan org lain tu serasi dgn jus ni. Saya plak yg tak serasi

Alhamdulillah tgh consume skg botol ke2.. hb ok, alahan pon dh ok.. rse pon sedap. #11weeks

sy pon mnum jus mamariam nie.. Bagus.. Alahan bkurangan.. Tido malam pon dh boleh lena ckit lah.. 😉

5y ago

Awk minum time bila ye? Kalau nk makan vitamin kk bagi tu kena jarak masa tak?

oĸ ja ѕιѕ..ѕy drι awl нмιl ѕмpaιlн ѕĸrg dн 7вln ..