Jom Tambah Berat Bayi Anda!

Hi mommies! Pernah tak ibu-ibu alami situasi di mana berat bayi anda tidak sama dengan usianya? Pasti anda risau kan! Bingung nak buat macam mana, betul tak? Haa, jangan takut jangan risau! Di sini kami kongsikan cara-cara untuk tambah berat si kecil anda di dalam kandungan. Semoga info ini bermaafaat dan berguna untuk mommies semua ?

Jom Tambah Berat Bayi Anda!
21 Balas

Best.. lambat tau.. cer awal2 dulu tau. Boleh makan semua benda d atas ni hari2