Cara Menyusu: Untuk Bayi Baru Lahir

Hello new mommies! Buat ibu yang kali pertama menimang bayi tentu kekok saat menyusu bukan? Haa, jangan risau! Kami ada cara & posisi menyusu yang berguna untuk anda! https://my.theasianparent.com/cara-menyusu-bayi-baru-lahir/web-view

3 Balas

teringat pulak time room in kt SCN first time menyusu Hud. eh eh eh buat mcm mna. tangan pegang kepala dia ka nk bg dia hisap 😂😂 last2 nurse mai ajaq. tp Hud xpndai hisap lg masa first time try.

.. very nice info!❤

👍💞💜