Bersalin secara FPP di hospital gov

Hi mommies Nak tanya ada x mommies kat sini berpengalaman bersalin secara FPP (Full paying patient) di hosp gov? Share sikit experience mcm mana proses dari nak register sampai discharge. Btw, sy dari JB, nak tau lebih² lagi tentang FPP di HSA & HSI. Tq !

3 Balas

thanks for feedback. masa kandungan brp bulan bagus register ye?

3y ago

Kalau area lembah kelang, sy sarankan utk book seawal mungkin. sy time week 12 camtu dah call hospital utk book. alhamdulillah book awal sbb covid dia ambil 5 org je per doc awal2 haritu..