Tempat bersalin

Assalamualaikum. Sy tgh memikirkan tempat bersalin yg selesa & tdk begitu mahal. Baru2 ini sy ada terbaca ttg Full Paying Patient (FPP) kat hospital kerajaan. Persoalannya,masih ada ke pakej FPP skrang? Ada yg tau x? Tq

1 Balas

ade. kena google hospital mne yg ade. yg penting hospital tu kena berdekatan dgn tmpt awk yer. fpp service skng dh bertambah. tpi check dkt hospital yg berdekatan dulu ade or x service package tu.