Boleh makan ubat batuk ke kalau mengandung?

Hye mommies.. Nk tanya.. Ade tak mommies yg batuk n selsema masuk mengandung?? Ade tak cara2 nk hilangkan selain makan ubat ?? Sbb kandungan sy masih 4 minggu nk masuk 5 minggu.. Takut pulak nk makan ubat

2 Balas

sy pulak mmg resdung teruk first trimester ni. sy cuma spray sinus je. lepastu calit minyak aromatheraphy/minyak kapak sikit kat hidung. tak berani makan ubat.

air suam + lemon + madu. atau boleh jumpa doktor ada ubat batuk yg sesuai utk preggy mom