pendapat

hai mummy2 semua .. nak tnya laa .. sy batuk teruk dh berberapa hari .. boleh x sy mnum ubat batuk prospan ? sbb doc ckp boleh mnum.. tp sy mcm takot plak nk mnum?

8 Balas

Puan boleh juga ambil madu + lemon + air suam.. InsyaAllah blh melegakan batuk. Sy masa first trimester pakej batuk n selesema. Mmg doktor ada bg ubat batuk. Sy minum juga ubat batuk tu. Dlm masa yg sama setiap mlm sy amalkan air bancuhan madu dan 🍋 tu.

Sy pernah batuk masa preg 4bln,doc bg ubat prospan jgk alhamdulillah xda apa masalah

Saya minum hurix madu plus. Tapi doc ckap boleh, okay ja sis nak minum pun

5y ago

Sama-sama😊

Boleh. Saya baru habis batuk. Pergi clinic mmg doktor bagi prospan.

Doc kata boleh..nak yakin mcm mane lgi sis..😅

5y ago

sbb ank first kn tu yg rase takot je .. lg pon 3 thun gak sy mnunggu 😇

prospan dr natural source.. inshaAllah boleh

Boleh..tapi jgn lupa minum air masak byk2..