Mohon Tips Sembuhkan Luka CZER

Hi mommies, Mohon berikan tips utk sembuhkan luka czer dgn pantas.. Sy nak discaj dah.. So sblm discaj, nk jgk tgk tips mommies yg pernah czer sembuh dr luka tu.. Thank you mommies ☺️

1 Balas

Makanan yang seimbang sis. Saya hari tu makan limau sunkist, minum jus sunkist (no sugar added). Sayur 2 jenis (every meal). Protein pulak campur2.. ayam, daging dan ikan). Yang penting jgn makanan yg bergula.. susah nak baik luka. Alhamdulillah, luka saya cepat baik dan kering.

3y ago

betul. cpt je luka kering.