TAGGING DAH TUKAR KUNING

Hi Mommies Hb saya makin turun dan turn sampai 8.6. Boleh tak bagi suggestion tambah darah dengan cepat? Saya dah makin risau :(

20 Balas

Dri awal pregnant hb sy area 10 je wlaupun dh amik mcm2 cth nye iberet 2bji sehari (smpai overdose cirit birit 😣) , sangobion, Mamariam, gulsan delima, mkn jmbu btu , bayam, hti aym, kerang, kurma, cereal stiap hri. Last2 doc amik sample darah.. Result kuar semua nya normal je. Iron ckup dlm darah cume hb sy jd low sb simptom pregnant (darah cair tak pekat) . Nurse pun xde dh nk mrah2 😌😌 stiap 2mggu wjib pegi checkup huhu skng dh 34weeks pn 🥰 smoga mummy tabah ye. Try tnye doc tuk lbih info