esok kena serah diri untuk bersalin

hi mommies...dlm ni ada tak cm saya...esok hri jumaat sy dh admit kt ward...sbb due 12/10 ni...sbb sy ade gdm on diet...tak boleh lbih dri due....takut nye...sbb lom ada tnda2 lagi...takutnye....doakan sy n baby dipermudhkan urusan ye....

2 Balas

hi mommy..sy pun ada gdm dulu..edd 14hb 7..kalau tak bersalin sblm tu, kena serah diri jugak..tp alhamdulillah, 13hb 7 sy dah selamat bersalin..puas pujuk bby..haha 😅

Aamiin, semoga dipermudahkan urusan bersalin, byk2 bdoa..