Counting days due date 30/6

Today 39weeks 5day....if xder tanda2 bersalin sabtu saya dh kene masuk ward mybe kene induce...coz ade gdm perlu bersalin on due date...doakan sy bersalin sebelum due date yer mlm ni or esok xnak la p serah diri?

2 Balas

haiii sis semoga urusan sis di permudah kan .. sy pun mengunggu hari due date 29.6 .. tapi masih belom ada tanda2 nk bersalin lagi .. doa kan sy jgak yaa ..

4y ago

Me too.. 29/06.. First bby..lom ade tnda2.. Ade gdm, so kene induce..

semoga baik baik saja sis. amin

5y ago

Aamiin....insyaAllah