Air Liur Banyak?

Kandungan sy dh 4 bln ttp sy mengalami mslh air liur yg byk la...kerap kena meludah..tdor mlm kne ltk 1 bekas untk meludah..ada x cara untuk sy kurangkan air liur ni... #1st pregnancy

5 Balas

sama lh kite..memang kt katil sediakn bekas utk ludah air liur..nk g mne2 kne mengunyah..kalau x jenuh nk meludah kt tempat orang ramai..xtahu bila akan hilang.. sekarang dh 3bln lebih kandungan..

4y ago

Nant hlg la tu...sy nk msk 5 bln hlg..lega rasanya

tkde cara nak hilangkn.. mmg kerap ludah jela.. huhuhu sbr jela mmg hormon ibu ngandung menghasilkn air liur berlebihan huhu

Tak ada cara sis, cuman bisa tunggu waktu. Nanti hilang sendiri, saya sudah lalui tahap itu. Haha. Kena sabar.

Sama mcm sy.. tpi sy msuk 3 bln okey dah. Try awak kunyah sesuatu. Sy selalu kunyah2 kacang2.

4y ago

Hehe.. okey take care ye..

Nnt akan hilang sendiri sis. Pembawakan tu