Gatal dan berparut

Hi mommies.. Anak sejak umur 12 bulan, kulit jadi sensitif. Gigitan serangga akan sebabkn bengkak berair dan digaru, luka dan berparut.. sekarang masih..dah umur 21 bulan. Ibu buntu nak buat macam mane..

1 Balas

jika keadaan dia mcm makin memudaratkan..better puan bwk ank pergi klnik utk dptkn rawatan dan ubat sapu dari doc..nnti doc akn bg ubat sesuai dgn jnis kulit dan mslh ank puan hadapi... mg ank puan cpt sembuh..aamiin