gatal

masuk 6weeks kaki dan tgn habis berparut.. naik bintik2 merah time mlm slalu gatal dan garu smpai luka.. mcmana ye nk hilgkn?

gatal
2 Balas

Sama cam Saya first trimester satu badan jadi gatal...kaki n betis mmg gatal..sy slalu garu sampai berparut..mula2 Ritu x taw pn pregnant.. p jumpa dokt..dia ckp alahan... alhamdullilah masuk trimester kedua gatal2 Kat badan dah x de..tapi betis smp skrg gatal manjang...walau pas nek Mandi 🤣...

5y ago

sy x pki ubat pn...dia hilang sdri...tapi seksa la...tangan asyik nk bergaru jek😂😂

Sy pun mcm ni sis..tgn x boleh nk kwl..asik nak garu saja..suami blik2 dah marah😂

5y ago

Kalau gatal slalu saya cuci dgn dettol..kalau parut saya guna vaselin