Baby Gender (33weeks)

Hi all mommies.. After few trial of checking on baby gender. For first 32weeks the doctor say my baby is a baby girl. But today the baby show something unexpected.

Baby Gender (33weeks)
18 Balas

Hihi...sama mcm sya disbbkan dia xmau tunjuk doktor cakp ciri2 tu mcm prmpuan....tapi sya dapt rasakan yg anak boboy...elok 36week g yg swata punya sblom pergi beli baju saya ckp kat mak...kalau dia xmau tunjuk jgk kita kena beli bju lelaki and prmpuan blh pakai...bru xmnyesal.....nah sblom nk g shoppng dia punya bju kita orng g scan....nah ambil kau dia bagi sbiji...sama jenis pak dia....pakat gelak kami smua....lagi pn kisah ank lelaki or permpuan...asalkn dia kluar shat and smpurna tu pon dah cukup bgi saya...

5y ago

Yup betul. Tapi kalau macam saya. Awal2 dah beli baju baby siap2 sbb sales. Jadi nak taknak kena beli unisex. Sebab masih x confident dengan jantina dia. Nsib takde beli baju pink pink. 😂