jaundice baby more than 1mnth?petanda?

hi mommies, Ada tak yang ada pengalaman anak kena jaundice/kuning lama more than 1-2 month,?,my girl sekarang umur 2m21day checkup hospital scan dalaman macam hati,usus kidney everything ok normal..tapi bacaan darah memang tinggi..sekarang doc masih dalam proses cari punca kenapa kuning lama..kalau ada yang anak mommies sama macam saya boleh share tak?tq?

jaundice baby more than 1mnth?petanda?
6 Balas

saya jemur anak saya dgn diri saya sekali setiap pagi bila matahari baru keluar and petang masa nk terbenam