Lactogen 1

Hi mommies Ada tak sini bg baby susu lactogen 1, ok tak? Susu bdn makin kurang n baby kdng2 susah nk direct latch.. Ingat nk campur

7 Balas

Baby sy ok je mnom lactogen.. baby sy kuning haritu.. bagi dia lactogen turun tros.. coz baby kuning kan bgus kalau dia berak2.. sis try tgk.. kalau baby sis ok makna nya serasi lah.. ada sesetengah baby tak serasi.

sangat okay baby sy skrg 1 bulan 13 hari sy start biasakan dia sikit2 minum susu lactogen alhamdulilah smua okay sbb susu badan makin kurang. berat anak sy dari 3.39kg naik 4.56kg alhamdulilah sihat😊

Sya beri ni kat baby sya umur baru 2 hari,sebab susu sya melecet dan berdarah..so far mmg ok,berak ok,kuning turun..skrg puting dah ok sikit,sya mix beri kat baby..

3y ago

mcm Mana awak rawat puting berdarah tu...sy pun sama

Sy bg baby susu Lactogen 1 start dari umur sebulan smpai sekarang dah 4 bulan..ok je..tp tgk jugak atas baby..

4y ago

Baby sya sembeli mnum lactogen smpi 4-5 hr xberak.. +bf... Lepas tu tukar ngn DL yg ni berak dlm sehari nak 2-3 kali.. Xtaula nk tukar ke lg atau x

Ok je kl baby tolerate ngan Susu Tu..

ok ja ,tp tgk baby jgk bole trima ka dak 😊

4y ago

a'ahhhh ,dah try y mhai dulu ,lastly dia ok gn lactogen jugak ,ada ja kdg2 prut kmbung ,tp sebulan tu 2-3x ja jd

try n error