lactogen langkah 1

hai ibu2, sape yg bg anak dye susu lactogen langkah 1, leh share skit x.. susu tu ok ke,, berak n warna najis mcm mne.. tq

4 Balas

Sy bagi anak saya dr week3, sebab baby preterm, jaundice pon lama sikit..so far, reaction baby lain2..mcm anak sy 3 bulan dh start minom 5oz, feeding daily half BL, half FM..kalau FM lebih minum, poo hijau2 sikit, kdg2 hijau kuning, bau tu lebih krg cam adult poo jgk laa kot..tp kalau BM lg banyak dr FM nie dlm sehari, poo warna kuning bau masam2..so far kekerapan tu 1-2x sehari adalah jgk..normal jgk ye kalau baby poo 4-5 hari baru poo sekali pon, asalkan baby x sembelit..

alhamdulillah ok . tiap bulan berat anak naik 1kg . berak sehari 2 kali .

Setiap baby tak sama puan untuk tindak balas atas apa yang dia minum

ok je