UPT 6weeks kadang clear kadang tak 🤔

hi mommies, ada tak siapa2 yang pregnant 6weeks, tapi UPT kadang ada 2 line kadang takde lamgsung? i sure i pregnant sbb dah lewat period dan tk pernah lewat mcm ni, sblm ni pernah miscarriage, i n husband mmg plan nak tambah bby sblm 42thn. Pls advice...nk pi check doc risau plak kecewa sbb awal sgt 6wks kan.

UPT 6weeks kadang clear kadang tak 🤔
11 Balas

Kalau pernah keguguran sebelum ni, dan selepas tu mengandung, sila segera pergi jumpa doctor dan bagitahu sejarah keguguran awak. Doctor akan bantu untuk bagi ubat kuatkan rahim. Apa pun, jumpa doctor dulu untuk sahkan awak pregnant atau tidak.