Ter'pregnant'.

Hi mommies. I missed my period abt 3-4 days dah. Sblm ni mmg teratur je on time period. I takut accidentally get pregnant. Sbb I & husband just merancang sndri. Tapi baby baru 1tahun. Mental & emmotionally x ready lagi utk baby baru. Takut sgt nak check upt. Any cara utk counter my problem? I need support. #jangankecam

1 Balas

Cek je dlu upt. Kalo positif just terima. Sbb merancang sndri kn. Jd xsure bila wktu subur. Sbb wktu sbur bukn statik cycle day yg sama..ia berubah ikot hormon kita. Kalo xde lps ni just amik ubt perancang. Xya pening2 sangkut ke x lps ni