Klinik swasta

Nak tnya just in case nti nak beranak kat hospital kerajaan boleh ke kalau tak buka buku pink sbb berklinik kat swasta, ni anak kedua . Anak 1st semua kat gov tp tak larat nak lama2 tunggu kat klinik kerajaan

3 Balas

Saya pun macam awak. Nak bersalin dekat govt tapi checkup kat swasta then end up nurse swasta bagi buku pink. Tapi saya macam nak juga buka buku pink kat govt just in case.

Boleh. Asalkan buku pink awak lengkap. Selalunya klinik yang offer pakej antenatal checkup, bukunya lengkap.

Boleh je, klinik swasta pun ada buku pink nya sendiri tapi tak akan details macam klinik Kerajaan.