milk booster

hi mommies..ada suggestion x utk milk booster

24 Balas

sebelum milk booster, try dulu : 1. kerap df baby 2. skin to skin method 3. minum byk air suam. 4. urut / marmet 5. Pump / power pumping 5 langkah utama ni tuk stimulate demand. key die demand n supply. kalau bende basic ni x apply dulu, milkbooster ape skalipun mmg x jalan. ni tips sy dpt + pengalaman sndiri. sgala horlick, oats, ubi dll pun x jalan. sy tru power pumping, susu meriah sampai skrg. dan paling penting, jgn try product milkbooster konon2nya pekatkan susu la. cuma jaga pemakanan dan tempoh pump / nursing dan tuk dptkan more hindmilk rather than foremilk. boleh follow page Happy Breastfeeding Malaysia + Noorfazila bt Abdul Rahman utk dptkan ilmu pasal breasfeeding.

5y ago

cna power pumping tu

sa amalkn mnum bnyk cecair sj sis..mcm susu,milo,sup ayam bersama kurma dan halba..lps tu rajin2 mnyusukn bayi..selain tu kerap kli mnyusukn bayi..sbb nurse tu hri ada ckp penyusuan susu ibu scra kerap buli merangsang pnghasiln susu bdn..plus sis kna berfikiran positif jua sbb klu sis stres ia akn mmpengaruhi pnghasilan susu bdn...

tgk body org sis. tp pengalaman saya anak first just makan cookies booster tu.. susu sedang sedang je. Anak second br 40 hari ni, sy amalkan milo panas, mineral 1liter at least & sy berurut.. urut susu. byk sangat susu.. alhamdulillah. sy suggestkan sis g berurut susu dulu..

sy baru bersalin hari ke6 harini. 2hari lalu minum susu kurma sabah(ble tgk kat fb).esoknya susu bengkak dan menitis2 . selain itu sy minum horlicks dan mkn kurma jg.

Hai sis..saya cadangkan sis try organik milk booster d bawah..ramai ibu menyusu dapat hasil yang membransangkan..berminat wasap sy www.wasap.my/601125404294/omb

susu kambing, susu juna. works wonder for me, susu banyak alhamdulilah. ce try, I'm not a seller. also, banyakkan consume air kosong.

banyak sebenarnya, cuba google. ada org office dia kerap minum barli. kot boleh jdi

maeyra milk booster try search kt fb..sbb saya amal kn milk booster je..

Sy dulu mkn sup lobak putih...minum air rebusan longan dgn red dates...

maybe u can try eat oat with dates.. u can do like overnight oat..