Milk booster

Assalamualaikum and hi mommies . Ada yang pernah try Longan Red Dates ni as milk booster ? Boleh share feedback ? Menjadi tak kat korang ? Or ada suggestion brand untuk milk booster yang lain ? #bantusharing #adviceplease #ingintahu

Milk booster
1 Balas

Tiada pengalaman milk booster. Yg saya ikut medsos penyusuan susu ibu utk milk booster semula jadi , saya Pastikan kekerapan penyusuan kepada anak, elakkan stress, be a happy mom, minum air kosong secukupnya, makanan seimbang nutrien, lebihkan 500 kalori drpd keperluan kalori wanita biasa. Dan bersenam.