Susah nk tidur

Hi mommies,ada pngalaman tk susah nk tdur n boleh tk mandi lewat mlm,prut asyik mngeras je...

10 Balas

Yup!!sy pon ssh sgt2 nk tdo mlm..xtawlah knpe..kdg2 jejak pkl 4 pgi pon x ngantuk..padahal siang punyelah ngantuk sgt..bdn letih tp ssh nk lelap

5y ago

sy pun mula2 keje sis,tp lpas tahu sy pregnant husb tk sruh pegi keje dah

Saya baru je terjaga sis.. Huhuhu.. Baru tidor td, rasa mcm dh tidor berjam2, tp Rupa2nya baru sejam lebih. Skrg dah tak boleh nk tidor lak 😣

Normal xleh tdo kdg2 smpai pg truk nau haha. Mngeras tu brxton hikcks mcm false contraction die nak praktis kluar nnti

5y ago

Haah tp die main2 je tu . Kalo makin kuat n kerap bru btol2 nak kluar

Normal sis.preggy memang susah nk tdo.boleh Mandi malam .xde masalah n xde kesan Pon KT preggy

Sy 37 w . Kdg2 mndi juga malam guna air suam . .sebb xselesa.

Blh je mndi mlm..sy sedia mndi mlm sbb panas..

tq respond ye

mandi malam xelok sis..

Saya dri 34week susah nk tido,skrg dh 35week,kepla asik sakit je sbb xdpt tido btul..

5y ago

Kadang2 tu baby gerak tgh mlm,dh tu sakit blakng plk,dh susah nk tido kn,ada plk asik nk buang air je smpai 2 3 kali..dh susah nk tido jga..