Baby taknak tidur malam

Hai mommy,,any tips tk utk bg baby tidur mlm..baby sebulan lebih tp susah nk tidur mlm..#firstmom

6 Balas

sory sis. saya pon xde tips. sbb semua anak saya Jenis cm nih. mcm2 cara buat pon x jalan. mungkin mmg fasa baby bertukar bulan kot n x semua baby sama. ada yg mmg mudah tidur awal n ada yg susah nak tidur malam

anak saya pun macam ni sbb siang dia tidur lama. sebab dia berjaga pun tak menangis, nak main2 ja

Baby sy pun sama, xnk tidur malam, asyik nanges merengek, 😢

Cuba tengok environment bilik. Lampu tutup atau malap kan.

siang dia tido lama ke?

tutup lmpuu