Kencing Kotor

Hi mommies.. Ad tips nk hilangkan kencing kotor x? Kandungan skarang dah 21w4d. Sy strt bln puasa hr tu smpai sekarang x okay2 lg ?.. Penat ulang alik klinik tiap2 mggu ?

13 Balas

klinik ada bagi antibiotik tak. kena habiskan. dan banyak kan minum air kosong atleast 10 gelas sehari. air barlie bgus jugak. kurangkan minum manis atau yg berjuice. saya pun ada tekena jugak masa pregnant ni. Alhamdulillah dh okay. harap2 bekesan yer. 😘

5y ago

Ad bg antibiotik da habiskan.. Da stop skejap sb bacaan ok tp kna sambung blik antibiotik sb ad lg kesan skit.