Hi Mommies2 Semua, Sye Nk Brtnye.. Sye Skrng Dh 35weeks.. Persoalan Sye, Di Kk Sye Hnye Menerima 2kali Scan Sje, Yg Prtma Mse 13weeks Doktor Tu Amik Ukuran Dri Kpala Ke Kaki Baby, Dn Kedua Pda 28weeks Dn Doktor Tu Pun Tkde Bgtau Sye Anggran Berat Bayi Bra

Mommies2 semua tlong bg cdngan utk sye, prlu tk sye scan di klinik swasta, skrmg sye dh 35weeks.. Due date sye hjng bln feb ni. Nurse di kk ckp scan pda 28weeks tu shj sbb keadaan sye semuanya normal...

1 Balas

Btl sis...masa 28w tu scan utk tgk kedudukan uri...kdudukan bby n kandungan air ketuban....kalau normal mmg xde dah...sis blh je scan kat swasta kalau sis nk tau keadaan bby skrg ni😊