hb low

hi mommies, tips utk hb low plz...2nd pregnant mslh ttp hb low. 1st pregnant pn hb low.

13 Balas

Sy pon hb low.. ms bukak bku 9.4, da consume zincofer, sangobion, maltofer tp makin trun.plg tgi 9.8 lps tu trun blik.smlm chek up 9.2.. Doc suggest cucuk ubt venofer sbb skrg bru 22week.arap2 naik la lps ni..

3y ago

sama dgn sy...skrg dh 29w..hb still lg low dlm 9 je...9.8, 9.5, skrg turun 9.3 plak...masa awal2 dulu je 10-11...zincofer mkn hari2 mmg tak missed..dh try mcm2 dh, minum susu kmbing, mkn kurma, jus mamariam, jambu, ikan bilis, bayam...tp still sama jgk..smpai dh buntu dh