Baby Kuning

Mommies, any tips untuk turunkan baby kuning? 💔

23 Balas

ank sy pun. .tgh kuning sian kena amek darah smua. .setiap hari chek kuning.... awak bg dusu kmbing yang fresh tu je bg kt ank. .sehari 3kali bg dlm 2oz cukup. .makna dlm sehari dia dh mnum 6oz klu xabis sngt pun xpe. .insyaallah akn elok ank sy hari tu tinggi kuning kne admit 299. .lps tu trun 280 msa kt wad lps tu 254/bru dpt kluar wad.sbtu lps chek kuning. .248. .photo level 257. .lebih pd tu kena tahn wad.smlm chek kuning 211 bnyk trun sbb sy bg susu kmbing awk cuba la nk sy mnum alhamdulilah okay. .sok chek lg kuning hrp2 trun lg lah kuning nya. .aminnnnn ank sy cmpor susu tepung bdan.smua sy bg stiap setgh jam. .bg susu kdang2 satu jam. .pksa dia mnum nk kuning tu trun. .sma xlarat ulang alik kk.lg pn bby kena cucuk amek darah itu ini ksian. .wehhhh dia dh xerti ckp. kn so iktiar la mna awk nk make sure susu kmbing lg cpt trun. .k

1y ago

awk bg susu. .karihome tu sy bg btul2 susu kmbing fresh punya sy bg susu tepung kambing tu😂