Baby Kuning

Mommies, any tips untuk turunkan baby kuning? 💔

23 Balas

kerap kn myusu supaya baby kerap berak BiLIRUBIN akn kluar melalui najis baby. ank sy pon ari tu kuning dia tinggi sy tpaksa bg susu formula sb susu bdn sy kurang..alhamdulillah kuning ank sy turun bila kerap berak

1y ago

Alhamdulillah baik terima kasih Mommy! ❤️

kerap susukan baby. kalau baby tidur lama , mesti kejutkan dia utk menyusu. pastikan kencing & berak dia okay. also , sy ada ikut petua orang dulu ii mandikan dgn daun kucai.

1y ago

Baik, terima kasih ❤️

Pengalaman sy, ank sy sebulan kuning. Macam2 sy dah buat. Last ikhtiar sy bg minum susu karihome. 1 tin dia minum alhamdulillah drop to normal. Selang seli dgn susu bdn.

1y ago

Baik, sy pun buat benda yang sama. Hopefully karihome membantu ❤️ terima kasih

saye bg formula sekerao yg mungkin selang seli dgn bf , mkn mmg jage kaw2 Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG

1y ago

Okay baik Puan. Thank you for sharing ❤️

Bgi mndi ank dngn air cap badak , inshaallah kuning dia pelan pelan turun . Mcm saya bt dkt anak saya alhamdulillah mnjadi . Ni pon kwn yg bgitau

1y ago

Ok baik, terima kasih membantu ❤️

sy beli herba mandian tuk bby kuning kat kedai ubat cina. sbb duk tngh bandar mna nk cari daun².. 😅

1y ago

Aah sy pun ada beli tapi belum try lagi, ok baik thank you ya ❤️

Anak saya kuning tinggi, awak mkn anggur hitam dn menyusu baby

sulam susu badan dgn fm. and bagi mandi air kucai jgk..

Kena kerap menyusukan anak mommy. Cuba 2 jam sekali

1y ago

Okay baik Puan, thank you so much ❤️

anak saya dlu bg mndi dgn daun kucai

1y ago

Oki terima kasih Puan ❤️