eczema

Hi mommies! tahu tak cane nak cepat hilang eczema ?? time pregnant nih takut nak pakai ubat cream selalu? sabun nak pkai apa ? tahu tak apa bahan organik yg sesuai utk eczema ?

2 Balas

Sis bole try liquid organic utk eczema.. tak ada apa2 chemical.. prnah guna utk baby 2 bulan.. 3 hari dah ok.. sama product saya guna sampai skrg utk skin problem lain.. mmg baik.. i beli dari shopee .. sis bole try cari dl icare

5y ago

alrighttt

Kak ipar saya pon ada masalah sama. Dia pakai cetaphil & ubat cream doctor time pregnant ni.

5y ago

Boleh jugak rasanya.