Risau Baby 1bulan 17hari

Hi mommies... Sye bergaduh dgn suami mlm smlm. Sye kunci pintu bilik, dia buka dan pecahkan tombol mase sye baru susukan anak. Anak terus tekejut dan xnk menyusu tdo spnjg mlm smpai pagi. Bangun pagi di xnangis bg susu pn dia senyap je. Knp yea? Dan macam mane nak bagi baby ok balik. Sye risau sgt... ?

1 Balas

emm, kdg2 bile kite gaduh, then jd sesuatu buat kite sedar salah kite..mngkin sis blh cuba baiki semula hubungan dngn suami, dn doa bnyak, kalau bby xok jugak cuba bawa ke klinik..