Breastfeed

Hi mommies. Sye nak tanyalah. Bila malam masa tidur, anak sye mengempeng lama sgt. Berjam2. Bila lepas je bangun. Ok. Lepastu sye perasan, dia tgh mengempeng tu, tibe2 dia mengamuk. Mcm tak puas. Bila sye cek nipple, picit2, takde susu keluar. Bila jd mcm tu, sye tukar breast. Barulah dia senyap. Kenape ye mcm tu? Susu drop ke maknanya tu? Anak sye 9 bulan.

1 Balas

Susu hbs la tu..nnt akan produce balik..if drop pun sbb anak awak dh mkan solid food kan..

4y ago

Ohh. Normal ye tu? Ke ibu kene usaha tambah susu bdn?