iberet folic

Ada ke kt sini yg mkn iberet urine jd kuning mcm warna jagung tu? Bkn warna teh..tp warna kuning cerah and perut pun asyik kembung tiap kali lps mkn. Mkn sekali je sehari..tp kesan dia smpai jd lemah bdn sbb angin dlm perut. Sblm ni mkn maltofer xnaik2 pun hb..asyik turun n now hb 10, 5bulan. Sbb tu tukar iberet. Perlu ke sy stop iberet n try obimin plak? Xdaya dh nk thn angin dlm bdn smpai png kpala ?

1 Balas

sama macam saya la... urine warna kuning... nak buang air besar pun masalah... saya mmg stop dan tukar tp saya ambil zincofer