luahan

Hi mommies! Sy pjj gan suami dah 6 bulan. Berkhawin 1 year 9 months. Suami sy jenis kaki lepak, minum ketum, pemboros. Gaji habis bayar hutang. Sy dah byk bersabar. Bagi duit lepas tu mintak balik. Skg sy 23weeks+ brg baby satu apa x beli lg. If I try to voice out dia ckp sy jenis x paham situation dia. Lg sakit hati.. dia x pernah ambil tau keadaan baby dan sy. Setiap kali sy yg call tanya khabar. Klau sy x cl.. dia x call. Wats app selalu ignore. What should I do mommies? Sy byk kali voice out ttp benda tetap sama..

15 Balas

jgn stress..jg kesihatan awak n bby..cba cri dt sndri mcm bisnes online dropship or whatever..klu ada pndapatan sndri sng..ataupun cba ckp ngn mntua awk bgtau ttg suami awk yg x brtanggungjwab tu..