luahan ?

Hi.. sy duk pjj dr husband sbb dia kerja askar. Skg ni sy duk gan emak sy. Sy sakit hati gan adik- beradik sy. Yg perempuan x pernah nak masak, kemas rumah whatsoever. Asyik gan ph.. sy kena masak hari2 sbb emak kerja lg. Yg adik lelaki ni suka tengking2 , jerit2 kat sy. Sy stress? sbb sy pernah miscarriage and now Dr diagnosed threatened miscarriage? mcm mana nak handle situasi ni ibu2?

1 Balas

Ya Allah... Semoga Allah permudahkan urusan sis. Banyak istifar... Kalau terlampau stress, keluar ambik angin. Jaga diri & kesihatan. Jangan buat kerja berat2 ya